Speelgoed

Glijbanen, schommels, complete speeltoestellen, voetbalpaaltjes (lees: het goal): u kunt het zo gek niet bedenken of u kunt ervoor bij PRM Rotomoulding terecht. Wij maken al uw kunststof speelgoed op maat. En dat al bijna dertig jaar.

  • Ruime ontwerpmogelijkheden
  • Kostentechnisch interessante oplossing
  • Ook kleine seriegroottes vanaf vijftig stuks mogelijk

Samen maken we de mooiste producten! Daag ons uit

PRM Rotomoulding maakt kunststof speelgoed op maat.

Kunststof is het ideale materiaal voor allerhande (buiten)speelgoed, denk aan glijbanen, schommels en speeltoestellen. Als specialist in kunststof rotatiegieten maken wij uw speelgoed altijd op maat.

Kunststof speelgoed van hoge kwaliteit

Kinderen zoeken steeds nieuwe uitdagingen en ervaringen in hun speelomgeving. Wij maken daarvoor steeds weer nieuwe producten, altijd op het verzoek van onze klanten. Daarbij streven wij naar een uitstekende kwaliteit. Ook wordt het kunststof speelgoed door ons altijd uitgebreid getest, want veiligheid staat boven alles. Goed om te weten: het is tevens een optie uw speelgoed te laten scannen door middel van een 3D-scan. Zo kunnen wij zien of het speelgoed qua vorm en afmeting inderdaad aan al uw eisen voldoet.

Kunststof glijbaan of schommel

Een goed voorbeeld van een product dat wij met regelmaat voor klanten produceren, is een kunststof glijbaan. Ook voor u gaan wij graag aan de slag met zelfdragende rechte of spiraalvormige kunststoffen glijbanen in diverse modellen, afmetingen en kleuren. Verder is het maken van kunststof schommels bij ons aan de orde van de dag, denk aan enkelvoudige zitjes, maar ook babyzitjes, dubbelzitjes en nestschommels. Wat uw wens ook is: leg deze bij ons neer en wij maken het voor u in orde. En heeft u ideeën voor uniek speelgoed dat nog niet eerder op de markt is gebracht? Ook daarbij helpen wij u graag.

Maak kennis met ons in onze video

Van het eerste idee tot de realisatie van uw kunststof producten: wij zijn uw partner.

Bij PRM Rotomoulding kunt u door middel van rotatiegieten kunststof producten laten maken voor diverse toepassingen. Daag ons uit met uw vraagstuk.

Ontdek onze werkwijze

Onze werkwijze

Gekleurd kunststof speelgoed

Kunststof heeft voor het maken van speelgoed een flink aantal voordelen. Eén van de belangrijkste voordelen: u kunt kiezen uit alle RAL-kleuren. Voor speelgoed met een vrolijke uitstraling die kinderen aanspreekt is dat natuurlijk van groot belang. Rood, blauw of pimpelpaars: bij kunststof speelgoed is het mogelijk.

Op maat maken van kunststof speelgoed

Voor het op maat maken van uw kunststof speelgoed maakt PRM Rotomoulding gebruik van de productietechniek rotatiegieten. Dit heeft voor u als voordeel dat er qua vorm van uw kunststof speelgoed - denk dus aan een glijbaan of een schommel - zeer veel mogelijk is. Er wordt voor uw product namelijk een matrijs op maat gemaakt, en alle vormen en formaten (tot maar liefst 6,5 meter!) zijn daarbij mogelijk. Is het design klaar en uw matrijs geproduceerd? Dan kunt u deze mal nog vele malen hergebruiken. U investeert dus eenmalig in een matrijs, waardoor kunststof rotatiegieten voor uw speelgoed een financieel interessante productietechniek is. En ook het feit dat kleine series (vanaf vijftig stuks) mogelijk zijn, maakt onze techniek interessant.

De afwerking van uw kunststof speelgoed

Uiteraard werken wij bij PRM Rotomoulding uw kunststof speelgoed tot in de puntjes af. Zowel qua kwaliteit als qua uitstraling mag het aan niets ontbreken. Net als bij het ontwerpen en produceren van uw speelgoed zijn er ook qua afwerking veel mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan boren, frezen en zagen middels een robotbewerking, maar ook aan de complete assemblage van uw product. En zelfs coderingen, nummeringen en stickers zijn mogelijk. Kortom: de productie van uw kunststof speelgoed is bij ons in goede handen.

Uw kunststof speelgoed laten maken

Wilt u ook kunststof glijbanen, kunststof schommels of anders kunststof speelgoed op maat laten maken? Leg dan uw vraagstuk bij ons neer - onze vakmensen gaan graag aan de slag. Neem contact met ons op.