Plastic producten
laten maken

Bij PRM Rotomoulding kunt u plastic producten laten maken voor diverse toepassingen, denk aan speelgoed of onderdelen voor uw machine. Het werkt heel simpel: u vertelt ons welk product u nodig heeft en wij maken uw idee door middel van rotatiegieten werkelijkheid.

  • Ruime ontwerpmogelijkheden
  • Kostentechnisch interessante oplossing
  • Ook kleine seriegroottes mogelijk

Samen maken we de mooiste producten! Daag ons uit

Ontdek uw mogelijkheden voor plastic producten op maat.

Bent u op zoek naar allerhanden of juist naar hele specifieke plastic producten? In beide gevallen bent u bij PRM Rotomoulding aan het juiste adres. Dankzij onze expertise op het gebied van rotatiegieten zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos. Een goed voorbeeld van een plastic product dat u door ons kunt laten maken, is een vloeistoftank.

Plastic producten op maat

PRM Rotomoulding staat garant voor hoogwaardige kunststofbewerking. Wij maken plastic producten op maat voor bedrijven uit verschillende sectoren en leveren altijd eindresultaten van hoge kwaliteit. Door middel van rotatiegieten kunnen wij allerhande plastic producten maken. En dat niet alleen. Wij hebben dertig jaar ervaring en kunnen u daarom uitstekend van dienst zijn. Kortom, van speelgoed tot afschermkappen voor machines, van kunststof drijvers tot brandstoftanks, van bloembakken tot bumpers of spatborden… PRM Rotomoulding is dé specialist wanneer uw plastic product(en) op maat wilt laten maken. Daarbij zijn wij zeer actief in verschillende sectoren, namelijk:

de industrie;
de agrarische sector;
de speelgoedsector;
de machinebouw;
offshore.

Plastic producten op maat laten maken

De productietechniek die wij gebruiken om uw plastic producten te maken is rotatiegieten. Dit is een zeer veelzijdige techniek, waardoor u onder meer de keuze heeft uit verschillende RAL-kleuren en diverse vormen. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor zowel kleine als grote producten. Wij hebben namelijk de grootste rotatiegietmachine van Europa in ons machinepark, een machine die plastic producten tot maar liefst 6,5 meter kan maken. Dat is één van de belangrijkste voordelen van werken met PRM Rotomoulding.

Maak kennis met ons in onze video

Van het eerste idee tot de realisatie van uw kunststof pxroducten: wij zijn uw partner.

Bij PRM Rotomoulding kunt u door middel van rotatiegieten kunststof producten laten maken voor diverse toepassingen. Daag ons uit met uw vraagstuk.

Ontdek onze werkwijze

Onze werkwijze

De voordelen van rotatiegieten

Maar dat niet alleen. Ook het rotatiegieten an sich biedt u veel voordelen, zeker wanneer u dat door een specialist als PRM Rotomoulding uit laat voeren. Wij sommen de voordelen graag even voor u op:

  1. Ten eerste zijn de ontwerpmogelijkheden zeer ruim. Diverse vormen en afmetingen zijn mogelijk. Uw plastic product wordt door ons volledig op maat gemaakt.
  2. De kosten voor een matrijs voor rotatiegieten zijn relatief laag ten opzichte van andere productiemethodieken, denk aan spuitgieten. Ook is een matrijs meerdere malen te gebruiken, waardoor u slechts één keer voor de matrijs hoeft te betalen.
  3. Heeft u genoeg aan tien of twintig producten? Dan komt u bij spuitgieten al snel in de problemen. Bij rotatiegieten niet, want hierbij zijn ook kleine seriegroottes mogelijk.

Plastic producten laten maken door PRM Rotomoulding

Tijdens het op maat maken van uw plastic producten is PRM Rotomoulding van het eerste design tot de afwerking van uw product uw aanspreekpunt. Alles gebeurt bij ons namelijk in eigen huis. En welk plastic product u ook wilt laten maken - een schommel of een drijver - op basis van uw persoonlijke wensen en wellicht ook specifieke eisen gaan onze vakmensen aan de slag met een uniek ontwerp voor de matrijs. De matrijs wordt daarna gemaakt en in productie genomen, zodat uw plastic product op maat wordt gemaakt. Tot slot wordt het product afgewerkt, bijvoorbeeld met nummeringen, coderingen of stickers. Het resultaat? Een bijzondere serie plastic producten die tot in detail bij uw wensen aansluiten.