Vakmensen maken vakwerk

Onze succesformule? Wij investeren veel in onze ruim veertig goed opgeleide en gemotiveerde vakmensen. Hun hart gaat sneller kloppen van prachtig vormgegeven kunststof producten.

  • Gefocust op kwaliteit
  • Gedreven vakmensen
  • Hands-on mentaliteit
  • Oog voor duurzaamheid

Neem contact op

Maak kennis met ons in onze video

Bij PRM Rotomoulding worden uw ideeën werkelijkheid.

Het woord ‘onmogelijk’ bestaat niet. Wij zien kansen, tackelen uitdagingen en werken samen - met u én met elkaar. Zo zijn wij dagelijks vol enthousiasme met ons vak bezig.

Uw specialist in kunststof rotatiegieten

Met meer dan dertig jaar ervaring is PRM Rotomoulding uw specialist in kunststof rotatiegieten. Sinds de start zijn kennis en techniek de pijlers van ons bedrijf. Door onze jarenlange ervaring en toewijding zijn wij inmiddels uitgegroeid tot gerenommeerde onderneming in de kunststoftechnologie. Wij houden ontwikkelingen bij, experimenteren én engineeren in eigen huis. Een uitstekende kwaliteit, optimale klantenservice en efficiënte productie: dat is waar PRM Rotomoulding voor staat.

Recycling en duurzaamheid

Bij PRM hebben we oog voor de omgeving om ons heen. Gebruikte tanks en afvaldelen vanuit het productieproces worden door PRM hergebruikt om het milieu te ontlasten.

Werken bij PRM Rotomoulding

Gaat jouw hart sneller kloppen van prachtig vormgegeven kunststof producten? En wil jij - net als wij - dagelijks vol enthousiasme met het vak bezig zijn? Sluit je dan aan bij PRM Rotomoulding. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s en voor talent wordt bij ons altijd een plek gecreëerd.

VACATURES

Stuur jouw open sollicitatie