Kunststof producten
laten maken

Bij PRM Rotomoulding kunt u kunststof producten laten maken voor diverse toepassingen. U kunt het zo gek niet verzinnen of wij kunnen het voor u produceren. U geeft aan welk product u nodig heeft en wij maken het door middel van rotatiegieten werkelijkheid.

  • Ruime ontwerpmogelijkheden
  • Kostentechnisch interessante oplossing
  • Ook kleine seriegroottes mogelijk vanaf vijftig stuks

Samen maken we de mooiste producten! Daag ons uit

Ontdek uw mogelijkheden voor kunststof producten op maat.

Wilt u door PRM Rotomoulding kunststof producten laten maken, dan gebeurt dat door middel van rotatiegieten. Daarbij zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos. Voorbeelden van producten zijn speelgoed, afschermkappen voor machines en vloeistof-/brandstoftanks.

Allerhande kunststof producten laten maken

Van speelgoed tot afschermkappen voor machines, van kunststof drijvers tot vloeistof- en/of brandstof tanks. Maar ook parasolvoeten, bloembakken, bumpers en spatborden… PRM Rotomoulding is dé specialist wanneer uw kunststof product(en) op maat wilt laten maken. Niet voor niets zijn wij actief in verschillende branches, te weten:

Kunststof producten laten maken

PRM Rotomoulding is al bijna dertig jaar specialist in rotatiegieten. Deze productietechniek gebruiken wij ook om uw kunststof producten te maken. Met rotatiegieten maken wij enkelwandig of dubbelwandige kunststof producten, die daardoor ook meerdere toepassingen kunnen hebben. Wat denkt u van een bumper die u aan de achterzijde ook als vloeistoftank kunt gebruiken? Bovendien heeft u voor uw kunststof product de keuze uit alle RAL-kleuren en diverse vormen en maten. Wilt u een zeer groot product laten maken? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Doordat wij de grootste rotatiegietmachine van Europa in ons machinepark hebben, kunnen wij producten tot maar liefst 6,5 meter maken. Van klein tot groot: leg uw vraagstuk bij ons neer en het komt in orde.

Maak kennis met ons in onze video

Van het eerste idee tot de realisatie van uw kunststof producten: wij zijn uw partner.

Bij PRM Rotomoulding kunt u door middel van rotatiegieten kunststof producten laten maken voor diverse toepassingen. Daag ons uit met uw vraagstuk.

Ontdek onze werkwijze

Onze werkwijze

De voordelen van rotatiegieten

Bij PRM Rotomoulding is de keuze voor rotatiegieten een hele bewuste. Deze productietechniek heeft namelijk veel verschillende voordelen voor u als onze klant.

Ruime ontwerpmogelijkheden voor uw kunststof producten

Ten eerste zijn de ontwerpmogelijkheden zeer ruim. Diverse vormen en afmetingen - met zoals gezegd een maximum lengte van 6,5 meter - zijn mogelijk. Onze engineers gaan graag aan de slag met een uniek ontwerp voor uw matrijs, zodat uw kunststof product volledig op maat gemaakt wordt.

Kostentechnisch interessante oplossing

Uw investering in een matrijs is relatief laag ten opzichte van andere productiemethodieken, denk aan spuitgieten. Bovendien is een matrijs voor rotatiegieten slechts een eenmalige aanschaf.

Ook kleine seriegroottes mogelijk

Met rotatiegieten zijn ook kleine seriegroottes mogelijk - vanaf vijftig stuks. Of u nu veel of weinig kunststof producten tegelijk wilt laten maken, dankzij rotatiegieten is het nooit een probleem. Dit in tegenstelling tot spuitgieten, dat vooral interessant is voor grote oplages.

De afwerking van uw kunststof product

Uiteraard werken wij bij PRM Rotomoulding uw kunststof product tot in de puntjes af. Daarbij is zeer veel mogelijk, denk aan boren, frezen en zagen middels een robotbewerking en de complete assemblage van het product. Ook nummeringen, coderingen en in mould stickers zijn mogelijk. Kortom: bij ons kunt u uw kunststof product écht op maat laten maken.

Kunststof producten laten maken door PRM Rotomoulding

Wanneer u kunststof producten wilt laten maken is het goed om te weten dat PRM Rotomoulding u van A tot Z ondersteunt. Wij staan voor u klaar van het eerste idee tot de afwerking van het eindproduct. Dat kan een glijbaan zijn, maar ook een hoogwaardige brandstoftank of belangrijke onderdelen voor uw machine. Op basis van uw persoonlijke wensen en wellicht ook specifieke eisen gaan onze vakmensen voor u aan de slag met een uniek ontwerp. Dit ontwerp wordt eerst ter goedkeuring aan u voorgelegd, waarna op basis daarvan een matrijs met de juiste vorm wordt gemaakt. Vervolgens start de productie. Bent u benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? In een ander artikel op onze website geven wij graag antwoord op de vraag: hoe werkt rotatiegieten?