John Deere

John Deere

Diverse vloeistoftanks en afschermkappen

John Deere is één van de grote spelers in de agrarische sector.

Binnen deze sector worden veel kunststof onderdelen gebruikt, zoals afschermkappen en vloeistoftanks. Niet voor niets, want kunststof gaat goed samen met vloeistoffen - denk bijvoorbeeld aan gewasbeschermingsmiddelen. Kunststof is daarom het perfecte materiaal voor vloeistoftanks. Deze hebben wij voor John Deere dan ook in veelvoud gemaakt.

  • Kunststof zorgt voor gewichtsbesparing
  • Er zijn bij rotatiegieten ruime ontwerpmogelijkheden
  • Wij kunnen voldoen aan de gewenste afmetingen en vormvastheid

Wilt u ook uw vraagstuk bij ons neerleggen?
Bel dan naar +31 (0)548 - 515 172.

Samen maken we de mooiste producten! Daag ons uit

Kunststof vloeistoftanks: gemakkelijk en ergonomisch in gebruik

De kunststof vloeistoftanks zijn gemaakt van polyethyleen en polypropeen, waarvan het soortelijk gewicht vele malen lager is dan van staal. Door kunststof te gebruiken kunnen er dus enorme gewichtsbesparingen gerealiseerd worden. Oftewel: kunststof vloeistoftanks gemaakt door middel van rotatiegieten zijn gemakkelijk en ergonomisch in gebruik. En dat niet alleen, hierdoor kunnen er ook aanzienlijk meer liters gewasbeschermingsmiddelen worden opgeslagen. Dit komt de dagelijkse efficiency bij John Deere ten goede.

De grootste rotomoulding machine in Europa

Nog een reden waarom John Deere voor PRM Rotomoulding heeft gekozen, is dat wij tegemoet kunnen komen aan de gevraagde kwaliteit qua vormvastheid. Dit is uitermate belangrijk, omdat de kunststof vloeistoftank naadloos op het stalen basisframe moet passen. En dankzij de grootste rotatiegietmachine in Europa, die wij in ons machinepark hebben, kunnen wij ook altijd voldoen aan de gewenste afmetingen.

Bredenoord
Bredenoord Volgende case