Industrie

In de afgelopen decennia heeft PRM Rotomoulding duizenden producten geroteerd in diverse vormen, kleuren en afmetingen. Uiteraard zijn wij ook werkzaam in de sector industrie, waarvoor wij onder meer kunststof opslagtanks leveren.

  • Ruime ontwerpmogelijkheden
  • Kostentechnisch interessante oplossing
  • Ook kleine seriegroottes vanaf vijftig stuks mogelijk

Samen maken we de mooiste producten! Daag ons uit

PRM Rotomoulding maakt kunststof maatwerk producten voor de industrie.

Kunststof opslagtanks voor allerhande toepassingen, denk aan de opslag van vloeistoffen (water, verf, olie, et cetera) of chemicaliën: dát is waar u PRM Rotomoulding goed voor kunt inzetten. Wat uw vraagstuk ook is, door middel van rotatiegieten maken wij het voor u.

Kunststof producten voor de industrie

PRM Rotomoulding heeft inmiddels decennia aan ervaring in het op maat maken van kunststof producten voor diversen sectoren. We begrijpen dat ieder sector en iedere klant verschillende wensen en behoeften heeft. Zo ook de sector industrie. Ons team en onze productielocatie in Rijssen zijn ingericht op het bieden van op maat gemaakte oplossingen voor bedrijven werkzaam in de industrie. Vanaf het eerste ontwerp van uw kunststof product tot de productie door middel van rotatiegieten, van de afwerking tot eventueel transport: wij bieden een oplossing die bij u past.

Kunststof opslagtanks

In de industrie zijn wij sterk in het produceren van kunststof opslagtanks, zowel enkelwandig als dubbelwandig. Deze worden gebruikt voor allerhande toepassingen, denk aan de opslag van vloeistoffen (water, verf, olie, et cetera) of chemicaliën. Maar ook kunststof dieseltanks (brandstoftanks) zijn mogelijk. Oftewel: onze kunststof opslagtanks zijn multi-inzetbaar. Daarbij biedt PRM Rotomoulding veel flexibiliteit op het gebied van uitvoering. De meest uiteenlopende vormen en afmetingen - van zeer klein tot zeer groot. Dat komt omdat wij de grootste rotatiegietmachine van Europa in ons machinepark hebben, waardoor u bij ons terecht kunt voor producten tot maar liefst 6,5 meter. Welke vorm of welk formaat u ook nodig heeft, onze engineers denken graag mee over uw opslagtank naar wens.

Maak kennis met ons in onze video

Van het eerste idee tot de realisatie van uw kunststof producten: wij zijn uw partner.

Bij PRM Rotomoulding kunt u door middel van rotatiegieten kunststof producten laten maken voor diverse toepassingen. Daag ons uit met uw vraagstuk.

Ontdek onze werkwijze

Onze werkwijze

Kunststof rotatiegieten kent vele voordelen

De vorm van uw kunststof opslagtank wordt bepaald door een matrijs. Bij rotatiegieten wordt deze matrijs bi-axiaal geroteerd, om zo uw product te vormen. Iedere matrijs is bij ons maatwerk. Onze vakmensen gaan aan de slag met een design dat qua vorm en formaat perfect aansluit bij uw specifieke wensen en eisen. Het voordeel van werken met een matrijs, is dat deze mal recyclebaar is. Uw investering is eenmalig. De matrijs wordt na het eerste gebruik in ons magazijn opgeslagen en kan nog vele malen opnieuw gebruikt worden. En ook het feit dat kleine series (vanaf vijftig stuks) bij rotatiegieten mogelijk zijn, maakt onze productietechniek voor u interessant. Het door middel van rotatiegieten maken van kunststof producten is dus om meerdere redenen een (financieel) interessant oplossing.

De afwerking van uw kunststof product door PRM Rotomoulding

Zelfs de laatste details voor uw kunststof product – de puntjes op de ‘i’ zijn bij PRM Rotomoulding van belang. Boren, frezen en zagen middels een robotbewerking, maar ook coderingen of nummeringen plaatsen en in mould stickers plakken: onze vakmensen werken uw product tot in de puntjes af. Daarbij zijn wij flexibel, kunnen we snel kunnen schakelen én beheersen we het hele proces - van engineering tot productie en afwerking. U kunt altijd rekenen op ons vakmanschap.

Uw kunststof opslagtanks laten maken

Bent u op zoek naar kunststof opslagtanks voor het opslaan van allerhande vloeistoffen? Of wilt u een ander kunststof product op maat laten maken? Onze vakmensen gaan graag aan de slag met uw industriële vraagstuk. Neem contact met ons op.