Agrarische sector

In de afgelopen dertig jaar heeft PRM Rotomoulding duizenden producten geroteerd in diverse vormen, kleuren en afmetingen. Hierbij zijn we werkzaam in verschillende branches, waaronder de agrarische sector.

  • Ruime ontwerpmogelijkheden
  • Kostentechnisch interessante oplossing
  • Ook kleine seriegroottes vanaf vijftig stuks mogelijk

Samen maken we de mooiste producten! Daag ons uit

Kunststof onderdelen op maat voor de agrarische sector.

Kunststof is het ideale materiaal voor producten in de agrarische sector, denk aan kunststof afschermkappen voor tractoren, bumpers en watertanks, vloeistoftanks en brandstoftanks. Wat u ook wenst, als specialist in kunststof rotatiegieten maken wij uw product op maat.

Kunststof onderdelen voor de agrarische sector

De kwaliteit van een product is zo goed als de onderdelen die erin verwerkt worden. Bent u op zoek naar die kwaliteit, dan bent u bij PRM Rotomoulding aan het juiste adres. Wij zijn dé kwaliteitsleverancier van kunststof onderdelen voor de agrarische sector. Niet voor niets zijn wij al jaren actief in uw branche en beslaat de agrarische sector het grootste deel van ons klantenbestand. Wij zijn specialist in het maken van kunststof onderdelen voor producten die in de agrisector veel worden gebruikt.

Kunststof vloeistoftank en vele andere mogelijkheden

Graag geven we u enkele voorbeelden. Zo kunt u bij ons terecht voor een kunststof vloeistoftank met een inhoud tot wel 9.000 liter, voor het snel en efficiënt besproeien van de gewassen. Uiteraard zijn ook kleinere tanks mogelijk, voor diverse toepassingen. Wij maken graag uw kunststof tank op maat. Maar denk vooral ook aan bumpers of afschermkappen van tractoren. Welk product u ook nodig heeft, onze engineers denken graag mee over uw product naar wens. De unieke punten van PRM Rotomoulding zijn dat wij flexibel zijn, snel kunnen schakelen én het hele proces beheersen - van engineering tot productie.

Maak kennis met ons in onze video

Van het eerste idee tot de realisatie van uw kunststof producten: wij zijn uw partner.

Bij PRM Rotomoulding kunt u door middel van rotatiegieten kunststof producten laten maken voor diverse toepassingen. Daag ons uit met uw vraagstuk.

Ontdek onze werkwijze

Onze werkwijze

Kunststof rotatiegieten kent vele voordelen

De vorm van uw kunststof product - denk dus aan een water- of vloeistoftank, een afschermkap voor uw tractor of een holle bumper - wordt bij onze productietechniek - rotatiegieten - bepaald door matrijs. Deze matrijs wordt door onze vakmensen voor u op maat ontworpen – vrijwel alle vormen en formaten (tot maar liefst 6,5 meter!) zijn mogelijk. Is het design klaar en uw matrijs geproduceerd? Dan kunt u deze mal nog vele malen hergebruiken. Oftewel: u investeert slechts eenmalig in een matrijs, waardoor kunststof rotatiegieten een financieel interessante productietechniek is. Ook het feit dat kleine series (vanaf vijftig stuks) bij rotatiegieten mogelijk zijn, maakt onze techniek interessant. En kunststof heeft nog een ander groot voordeel. Om uw product te maken wordt uw maatwerk matrijs gevuld met een kunststof poeder, dat verhit en vervolgens afgekoeld wordt. Dit kunststof poeder is verkrijgbaar in alle RAL-kleuren, zodat de kunststof onderdelen die u laat maken precies de juiste kleur krijgen. Het laatste voordeel dat wij u bieden, is dat door middel van rotatiegieten holle kunststof producten ontstaan. Dit betekent dat uw kunststof product voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden. Een bumper voor uw tractor kan bijvoorbeeld tegelijkertijd gebruikt worden om vloeistoffen in op te slaan.

De afwerking van uw kunststof product

Uiteraard werken wij bij PRM Rotomoulding uw kunststof onderdeel tot in de puntjes af. Daarbij is zeer veel mogelijk, denk aan boren, frezen en zagen middels een robotbewerking, maar ook aan de complete assemblage van uw product. En zelfs coderingen, nummeringen en in mould stickers zijn mogelijk. Kortom: bij ons kunt u uw kunststof product van A tot Z op maat laten maken.

Uw kunststof producten laten maken

Bent u overtuigd van het gebruik van kunststof producten in de agrarische sector? Onze vakmensen gaan graag aan de slag met uw vraagstuk. Neem contact met ons op.